ויטמינים בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

27/10/2012 | 20:36 | מאת: דליה

אני לוקחת מידי יום קפסולה שלסידן בתוספת ויטמין D , האם יש צורך וכדאי להוסיף מולטי ויטמין לנשים או לוותר על אחד מהם והאם יש המלצה למשהו אחר תודה דליה

29/10/2012 | 09:10 | מאת: אביבה דייגי

דליה שלום רב! על מנת לקבל תשובה מדוייקת לגבי מה הגוף של צריך ממליצה לך לעבור איבחון אישי של תוספי תזונה ולהתאים לך תוסף שמותאם אישית עבורך. בדרך כלל במולטי ויטמין כמויות הסידן מאוד נמוכות ולא מגיעות למינונים אשר ניתנים לך בקפסולה הנפרדת שאת לוקחת. בברכה אביבה דייגי חברת פראנה אסיינשלס לפרטים צרי קשר עם החברה

29/10/2012 | 11:13 | מאת: דליה

תודה על התשובה, רציתי לדעת באופן עקרוני אם המולטי ויטמין שכולל ויטמינים שונים בפנים הוא יעיל או בכלל מיותר, כי אני רוצה לוותר על הליכה לברור

מנהל פורום תוספי תזונה