קוורצטין

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

17/10/2012 | 17:41 | מאת: דורית

הומלץ לי להשתמש בקוורצטין אלרגי קומפלקס של סופרהרב לאלרגיה . ראיתי באנטרנט שהתוסף לא מומלץ למי שמשתמש בקורטיקוסטרואידים. האם זה נכון גם לגבי משאפים? אני משתמשת קבוע במשאף סימביקורט לבעיות נשימה ומשאף לאף נזהקורט. תודה

18/10/2012 | 12:54 | מאת: אביבה דייגי

דורית שלום! לצערי אינני בקיעה בנושא זה, לפי מיטב ידיעתי גם המשאפים מכילים סטרואידים. יש להיוועץ עם הרופא המטפל שלך, בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

מנהל פורום תוספי תזונה