ויטמין E טוב למה ?

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

15/10/2012 | 12:26 | מאת: יציק

שלום- קראתי בתשובתך שהאיגוד האירופאי לסוכרת אומר שויטמין E חשוב למניעת טרשת עורקים ונזקים מסוכרת. היות שאחי חולה בסוכרת שאלתי את רופא הסוכרת שלו על זה--והוא אומר שפעם חשבו כך,אך לא היום. כן אמר שאם כן ויטמין E אז את הטבעי. איפה יש ויטמין E טבעי עם גמה גבוה ? תודה יציק

16/10/2012 | 19:57 | מאת: אביבה דייגי

יציק שלום! מזונות עתירים בויטמין E הם: זרעי חמניה קלויים, שקדים, תרד מבושל ושמן חמניות. חשוב לזכור כי זרעי חמניה ושקדים עתירים בשומן אז צריכתם צריכה להיות מתונה. בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

17/10/2012 | 21:39 | מאת: יציק

שלום-חוסר התשובה לשאלותי מונעת ממני וחברי להצטרף לתכניתכם 1.האם הויטמינים שלכם הם סינטטיים כמו של כל תוספי התזונה ? האם ויטמין E בתוסף שלכם הנו טבעי עם אישור ? 2. למה רופאים בארץ טוענים שויטמין E לא עוזר למחלות כלי דם ולב --ואת טוענת ההפך ? 3. פרופסור רביד-שהיה מנהל מחלקה במאיר-- אמר היום וחזר ואמר כמה פעמים בטלויזיה, בתכניתו של פרופ' קרסו ,שמי שאוכל בצורה מאוזנת כולל מספיק ירקות ופירות לא צריך לקבל תוספי תזונה!!!! וזה ממש מוזר לנו!!! .אפילו את - ואת דיאטנית-- אומרת ההפך--על סמך מה הוא אמר שלא צריך ועל סמך מה את אומרת ההפך? אנחנו מחכים ליישב את השאלות-- ואז נגיע 8 ברנשים לייעוץ החדשני תודה יציק

22/10/2012 | 09:01 | מאת: אביבה דייגי

יציק שלום! 1. תוספי התזונה של חברת פראנה מופקים מרכיבים טבעיים בלבד ויש לנו את אישור משרד הבריאות ואישור הFDA. 2. ישנו שוני בהנחיות בין מטפל למטפל אבל הדיעות אכן חלוקות בנוגע ליעילות ויטמין E. 3. אני מסכימה עם פרופסור רביד, אדם שאוכל מאוד מאוזן ומגוון והספיגה של המיקרונוטריאנטים שלו תקינה לא יהיו לו חוסרים, לצערי הדבר אינו מתקיים במציאות אצל רובנו. תאמין לי כי אני הראשונה שמאמינה בתזונה נכונה ובריאה אבל לא תמיד אתה מצליח לגרום למטופל שלך לשנות את חיוו ב180 מעלות, לכן אני ממליצה על השלמה של הוטימינים והמינרלים שאיננו מצליחים לאזן. בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

מנהל פורום תוספי תזונה