שלום

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

13/10/2012 | 13:36 | מאת: ליאן

אני שוקלת 46 קילוגרם והגובה שלי הוא מטר שישים וארבע ס"מ אצלינו במשפחה זה ענין גנטי הרזון אבל בכל זאת אני מאוד מאוד רוצה להשמין.... יש לי סיכוי כזה בכל זאת למרות הענין הגנטי? איזה תפריט תזונתי יומי פחות או יותר יכול לעזור לי בהשמנה מהירה? האם לפי הנתונים שלי אני נמצאת בתת משקל? מה המשקל האידאלי שאני צריכה היות בהתאם לגובה שלי? אני בת 30

15/10/2012 | 22:34 | מאת: אביבה דייגי

ליאן שלום! לפי הנתונים היבשים את בתת משקל אבל חשוב גם לבדוק אחוזי שומן וסימנים קלינים כגון מחזור סדיר. המשקל התקין המינימלי עבורך הוא באיזור ה-50. אני מסכימה אותך ומבינה לליבך, דיאטת השמנה זה באמת מאוד קשה אבל אני ממליצה לך להיוועץ עם דיאטנית במידה ולא עשית זאת עדיין, היא עשויה לסייע לך בתהליך העליה במשקל. בהצלחה! בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

מנהל פורום תוספי תזונה