פרנטאל פלוס בטא קרוטן

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

10/10/2012 | 21:23 | מאת: סיון

שלום, אני נטולת תוסף זה מזה שנתיים כיוון שאני מנסה להרות אך ללא הצלחה, כבר שנה בטיפולי פוריות, אני ממשיכה לקחת את התוסף הזה שעל גבי האריזה רשום שמיועד לנשים הרות ומניקות. בבדיקת דם שעשיתי נתגלה עודף משמעותי של ויטמין b12 והתוצאה 720 בנוסף, יש לי דלקת בקיבה ובתריסריון ובביופסיה לא נמצאו סיבות לכך. יכול להיות שהתוסף גרם לשני הדברים האלה?

13/10/2012 | 17:57 | מאת: אביבה דייגי

סיון שלום! על בסיס מה את נוטלת תוסף זה? האם קיבלת יעוץ מקצועי בנושא? רמות הB12 שלך תקינות 720 הינו מדד תקין,ברוב קופות החולים ערך המקסימום הוא עד 900. תוספי תזונה עלולים גם להזיק במידה ונוטלים אותם במינון לא נכון, אינני יודעת אם התוסף הוא זה שגרם לדלקות הבלתי מוסברות. ממליצה להפנות את השאלה גם לפורומים העוסקים בהריון ובבעיות פוריות בהצלחה! בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

מנהל פורום תוספי תזונה