תוסף משפר פוריות

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

13/09/2012 | 14:49 | מאת: בן

שלום . קראתי באתרכם את המאמר על הצורך ב חומצה dha שכנראה הגוף לא מקבל בצורה מספקת מה שיוצר בעיות פוריות לעיתים . הנה הכתבה http://www.doctors.co.il/ar/14299/%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA+%D7%94%D7%92%D7%91%D7%A8:+DHA+%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%A3+%D7%90%D7%95%D7%9F#message-4632 בהמלצות בסופה כתב :חשוב לוודא שהתוסף מכיל כמות גבוהה ביותר של DHA טהור ושיהיה נקי כל האפשר מ–EPA. על איזה תוסף היית ממליצה? מאיפה אוכל לקנות. ובכללי איך כמה ולמה?.. אציין שמעולם לא לקחתי תוסף כלשהו

16/09/2012 | 10:11 | מאת: אביבה דייגי

בן שלום! רוב המחקרים בנוגע לאומגה 3 מדברים על כך שיחס של 3:2 לטובת EPA הוא יחס אופטימלי מבחינת מינון הקפסולה. לא ידועה לי השפעה מטיבה ביחסים אחרים. יש היום המון תוספים בשוק, חשוב לבדוק מספר דברים כשמדובר באומגה 3 1. שלא מכילה מתכות 2. מינון החומר הפעיל במוצר (EPA ו DHA) 3. מקור השמן- חשוב שיהיה מופק מדגים ולא מן הצומח (פחות יעיל) כמות הקפסולות ליום תלויה במינון של הקפסולה. אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית.

מנהל פורום תוספי תזונה