תוספי תזונה לעלייה במשקל

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

06/09/2012 | 16:34 | מאת: לב

אדווה שלום, אני בחורה בת 22, גובה 1.65 משקל: 47 מבנה גופי רזה אך ירדתי במשקל כי לא הקפדתי על אכילה נכונה של 3 ארוחות ביום בזמן האחרון בגלל לחץ של עבודה ולימודים וירדתי בתוך חודשיים ממשקל 55 ל47. האם תוכלי להמליץ לי בבקשה ל תוספי מזון ללא מרשם רופא? אני רוצה לעלות במשקל אך גם אקפיד כמובן לאכול וגם ארצה שבתוספי מזון אלו יהיו וויטמינים או שאוכל לקחת בנוסף גם וויטמינים. מחכה לתשובה, תודה.

07/09/2012 | 10:31 | מאת: אדווה היימן

אין תוספי תזונה לעלייה במשקל - צריך לאכול פשוט יותר קלוריות ורצוי מתפריט מגוון המכיל את כל רכיבי התזונה החיוניים. מציעה לך ללכת לדיאטן/ית להרכבת תפריט שיתאים לך לסדר היום ולעדיפויות האוכל שלך. ( יש מזונות יותר מרוכזים קלורית שניתן לצרוך אותם ואז בפחות נפח מקבלים יותר קלוריות )

מנהל פורום תוספי תזונה