לחץ דם

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

31/08/2012 | 00:51 | מאת: שיר

שלום רב. בעלי בן 62 וסובל כשנתיים מלחץ דם גבוה 90\145 לפני כחודשיים פנה לרופא אורולוג בעקבות התקפציות ברגליים אז הרופא אמר שיפסיק את הכדורים לכולסטול לפידור ולא נתן תחליף וכן את הכדור של הלחץ דם כחודש לחץ הדם היה מאוזן בתוספי תזונה ועכשיו שוב לחץ הדם עלה .שאלתי היא איזה כדור מתאים ללחץ דם גבוה והאם זה לא מסוכן להפסיק את כדורי הכורלסטול. תודה

02/09/2012 | 13:14 | מאת: אדווה היימן

לחץ הדם כפי שכתבת לא מאד גבוה, יותר גבולי ולכן ייתכן ובעזרת תוספי תזונה מתאימים ניתן יהיה לאזן אותו. יש סוגים שונים של תוספים להורדת לחץ דם - מומלץ פיקוגנול. לגבי הכדורים לכולסטרול גבוה - שוב, תלוי כמה גבוה הכולסטרול אצלך. אם הוא גבולי ייתכן ונטילת פיטוסטרולים תעזור

מנהל פורום תוספי תזונה