תוספי תזונה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

15/08/2012 | 22:02 | מאת: תומר

ד"ר שלום רב!!! התחלתי להתאמן בחדר כושר מזה כשבועיים. אני מעוניין לעלות במשקל,גובהי 1.68, משקלי 60 ק"ג, גיל 34 האם אני יכול להשתמש באבקת חלבון מי-גבינה, האם זה בריא ויעזור? מצבי הרפואי-תקין

16/08/2012 | 09:15 | מאת: אדווה היימן

כדי לעלות במשקל צריך לצרוך יותר קלוריות. לקיחת תוספי חלבון למי שעושה כושר נועדה לבנות שריר - אך אם לא יהיה לגוף מספיק קלוריות הוא ישרוף את החלבון לצורך הפקת אנרגיה ( קלוריות ) והחלבון לא יהיה זמין לבניית השריר. לכן - מה שצריך לעשות זה לאכול יותר חלבון אך לוודא לאכול גם יותר פחמימות כדי שהגוף ישתמש בפחמימות לאנרגיה ואז יוכל להשתמש בחלבון לבניית שריר - ותוספת שריר תגרום גם לעלייה במשקל. החלבון יכול לבוא מאוכל אין צורך בתוסף

16/08/2012 | 20:55 | מאת: תומר

סדר היום שלי אינו מאפשר לי לאכול ארוחות מסודרות ומגוונות, האם תוסף מזון מזיק לבריאות, והאם יש לך המלצה למשהו חיובי ומועיל. בברכה.

מנהל פורום תוספי תזונה