מולטי ויטמין +אומגה 3+מגנזיום ציטראט

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

31/07/2012 | 19:28 | מאת: מירית

שלום רב אשמח לדעת האם מותר לצרוך את הויטמינים הנל יחד (מוטי ויטמין הוא של חברת GNC אולטרה מגה לנשים), תודה רבה

02/08/2012 | 10:35 | מאת: אדווה היימן

אין בעיה של צריכת צולטיויטמין עם אומגה 3. לגבי המגנזיום ציטראט יש כמה בעיות: 1. מגנזיום מפריע לספיגה של חלק מהמינרלים במולטיויט' ולכן לא מומלץ ביחד 2. מגנזיום בעודף מזיק!!! יכול להיות מצב לפיו את גם מקבלת מגנזיום מהאוכל + במולטיויט' + בנפרד כמות גדולה. חשוב לברר לעצמך כמה יש לך מגנזיום בתפריט וכמה צריך להשלים ולראות אם אין יותר מדי במה שאת לוקחת. ( תזונאי/דיאטן יכול לעשות לך את האנמנזה )

02/08/2012 | 12:14 | מאת: מירית

מנהל פורום תוספי תזונה