מחסור חמור בויטמין d

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

23/07/2012 | 02:09 | מאת: עדי

שלום גברת אדווה היימן,, אני עברתי ניתוח מעקף תריסריון לפני שנתיים וחצי, אני נוטלת 50,000 חמישים אלף יחידות ויטמין dיום , כבר שנה והערך בבדיקה נשאר אותו דבר, 10, הזמנתי מארצות הברית ויטמין d יבש, בתקווה שהוא יספג, לפי הנאמר בפורומים של מעוקפי תריסריון בארהב' רק ויטמינים יבשים נספגים, לבנתיים אין אצלי שינוי. וגם הpth ,רמתו הולכת וגדלה.הערך האחרון102, האם זה מעיד על כך שהסידן יוצא מהעצמות? מה אפשר לעשות בנידון? האם בארץ יש זריקות ויטמין d? האם יש פתרון למצב הזה? תודה מראש על התיחסותך. עדי

23/07/2012 | 11:06 | מאת: אדווה היימן

ממליצה לך לפנות לאנדוקרינולוג מומחה - יש את פרופ' צופיה איש שלום שהיא מומחית בכל הקשור לנושאי הסידן/ויטמין D וכו'. אדוה הימן דיאטנית קלינית בכירה מנהלת פעילות ישראל חברת פראנה - תוספי תזונה בהתאמה אישית לשעבר מנכ"לית עמותת הדיאטנים/תזונאים

מנהל פורום תוספי תזונה