כולסטרול גבוה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

12/07/2012 | 13:30 | מאת: ציון

שלום אני בן 52 יש לי כולסטרול גבוה רציתי לדעת מאיזה מזונות כדאי לי להתרחק? והאם יש תוספים שיכולים לעזור לי?

12/07/2012 | 21:27 | מאת: אדווה היימן

מזונות המעלים את רמת הכולסטרול הרע בדם הינם מזונות עתירי שומן מהחי, מזונות המכילים שומן רווי ושומן טראנס ( שומן מוקשה ) גם שומן רווי וגם שומן טראנס מסומנים היום בסימון על האריזה וניתן להשוות ולבחור את אלו המכילים פחות מהנ"ל. התוסף המומלץ לרמה גבוהה של כולסטרול רע הינו פיטוסטרולים - 1-2 מ"ג ליום אדוה הימן דיאטנית קלינית בכירה מנהלת פעילות Prana Essentials בישראל – תוספי תזונה בהתאמה אישית. לשעבר מנכ"לית עמותת עתיד – עמותת הדיאטנים והתזונאים בישראל.

מנהל פורום תוספי תזונה