ויטמין די

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

19/02/2012 | 23:38 | מאת: יפית

שלום חמישה חודשים אחרי ניתוח בריאטרי הסתבר שחסר לי לא מעט ויטמין די.. קיבלתי מהרופאה הנחיה לקחת ויטמין די 5 טיפות ביום של 400 ולשאלתי... כאבי בטן, שילשולים וחוסר נוחות? יכולים להיות תופעת לוואי של הטיפות? תודה

20/02/2012 | 17:01 | מאת: זוהר סער

שלום רב, ניתוח בריאטרי הינו גורם להפחתת ספיגה של ויטמינים בפני עצמו. גם ככה ויטמין D חסר בחלק גדול מהאוכלוסייה הכללית. המינון אשר קיבלת של 2000 יחב"ל ליום הינו מינון מצויין, הקפידי עליו. אינני מכירה תופעות לוואי לנטילה של ויטמין D. לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה