כלורלה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

28/01/2012 | 15:57 | מאת: שני

התחלתי לקחת לפני יומיים 3 כדורים ביום האם יתכן שיש לי כאב ראש מי זה ?

30/01/2012 | 14:06 | מאת: זוהר סער

שלום רב,כלורלה הינה אצת מים מתוקים שעשירה ברכיבי תזונה רבים. מאחר והיא מנקה את הדם ייתכן וכי את חשה כאבי ראש על רקע תהליך ניקוי רעלים מהגוף. מעבר לכך אינני מכירה כאבי ראש כתופעת לוואי ידועה ומוכרת של כלורלה. במידה ואכן את ממשיכה לחוש כאבי ראש יש לבצע תהליך פשוט של אלימינציה בו את מפסיקה לקחת את המוצר ומחכה מספר ימים לראות האם כאב הראש נעלם. את בהחלט מוזמנת לפנות לקו ההדרכה שלנו כדי שנוכל לסייע לך בתהליך. לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה