האם מותר להשתמש?

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

26/01/2012 | 23:35 | מאת: שירי

שלום, רציתי לדעת האם נטילת כמוסות חמוציות ואסידוופולוס מותרת בזמן הריון? אני ממש בתחילת ההריון ולפניו נטלתי באופן קבוע למניעת דלקות בדרכי השתן, כי סבלתי מזה לא מעט- כתוב להיוועץ ברופא אבל אשמח לדעת גם מכם. תודה

30/01/2012 | 14:05 | מאת: זוהר סער

שלום רב, בתקופת ההיריון מותר לצרוך פרוביוטיקה וחמוציות במינון מושכל. לחמוציות יש אפקט משתן ויש חשיבות למשק הנוזלים בהיריון. אינני יודעת איזה מוצר חמוציות את נוטלת אך מומלץ לפנות לחברה המייצרת ולהתייעץ על מינון מתאים להיריון. במוצר סולגאר חמוציות +ויטמין C אנו ממליצים על מינון של 2-4 כמוסות ליום בשילוב פרוביוטיקה של סולגאר 1-2 כמוסות ליום. לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה