מולטי ויטמין ומגנזיום

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

18/01/2012 | 13:18 | מאת: אלי

שלום, יש לי מחסור במגוון ויטמנים בדגש על מגנזיום וויטמין D. הומלץ לי לקחת מולטי ויטמין ללא ברזל ותוסף מגנזיום. חשוב לצייו, שאין לי בעיה של מחסור בוויטמין B, ברזל וכל משפחת הוויטמינים שנמצאים בבשר, עוף וביצים. לשאלה- קניתי מולטי ויטמין ותוסף מגנזיום עם סידן ואבץ. האם לקחת את המולטי ויטמין ואת המגנזיום ביחד או שיש לבצע הפרדה בלקיחה?

22/01/2012 | 09:22 | מאת: זוהר סער

שלום רב, מולטי ויטמין ניתן לקחת אחרי כל ארוחה, תוספים עם סידן לעומת זאת יש להפריד מארוחה חלבית (מה שבמולטי ויטמין אינו הכרחי). אני ממליצה לך לקחת את המולטי ויטמין אחרי ארוחת הבוקר ואת תוסף המגנזיום המכיל גם סידן דווקא בערב לפני השינה. במידה ואינך יכול להפריד אז אין מניעה גם לשלב את המולטי ויטמין עם תוסף המגנזיום כל עוד אינך לוקח אותם אחרי ארוחה חלבית. לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה