הבלי שימוש בויטמין C

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

10/01/2012 | 15:18 | מאת: ד''ר עודד שתיל

הנני לוקח 1 ויטמין C1000 פקעות ורדים כל בוקר, כל שנה ,מה 1 לספטמבר עד 31 אפריל,בערך 12 שנה ,ואני עובר את החורף ללא שפעת.שאלתי היא -האם מומלץ להשתמש ב 500 מיליגרם או 1000 מיליגרם ESTER-C ???? לאותה מטרה . הבנתי שתוסף מזון זה לא גורם לחומציות בקיבה. בברכה

12/01/2012 | 10:26 | מאת: זוהר סער

שלום רב, קשה מאוד להשוות מינונית ויטמין C חומצי לאסטר C. אסטר C הינה פורמולת פטנט המגבירה את הזמינות של הויטמין לגוף מבחינת ספיגה אך גם את משך הישארותו של הויטמין בדם. יתרונות נוספים הינם שאינה משפיעה על חומציות הקיבה ומועשרת בביופלבונואידים (נוגדי חמצון חזקים המחזקים את מערכת החיסון). במידה ונהגת לקחת 1000 מ"ג של C רגיל, אין זה אומר למשל כי הדבר שווה כמותית ואייכותית ל- 500 מ"ג של אסטר C. המשמעות הינה שאם אינך סובל מחומציות קיבה, וויטמין C 1000 מ"ג רגיל עוזר לך כל השנים הללו, אין נחיצות הכרחית לעבור לפורמולה של אסטר. לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה