אומגה 3

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

08/01/2012 | 12:23 | מאת: דינה

שלום לך אבי בן 80 חולה הלצהיימר לא קשה] ולפני 5 שהים חלה בסרטן הערמונית קיבל הקרנות והיום הוא במעקב. רציתי לשאול כמה קפסולות של אומגה 3 עליו לצרוך ליום? והאם יכול לקחת בבוקר עם הכדור הכימי שלוקח להלצהיימר? האם אפשר לקחת 2 כמוסות בבת אחת ? שכן אמרו לי שזה לא טוב לקחת 2 בבת אחת אני קניתי לו את האומגה של סולגר במינון הגבוה 900 תודה

10/01/2012 | 11:17 | מאת: זוהר סער

שלום רב, מינון של אומגה 3 יש להתאים למינון התרופות לדילול הדם אשר נלקחות על ידי המטופל (במידה ולוקח). אני ממליצה לפנות לקו ההדרכה והייעוץ שלנו ולתת מידע נוסף כדי שנוכל להמליץ על מינון מתאים. אומגה 950 של סולגאר הינה מרוכזת במיוחד ובמידה ואביך נוטל קומדין למשל, אזי כמוסה אחת ליום הינה המינון המקסימאלי המומלץ. יש להפריד תוספי תזונה מתרופות כשעתיים לפחות. לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה