קיו 10 עם אומגה 3 ושמן נר הלילה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

27/12/2011 | 10:51 | מאת: רחל

האם לקיחת קיו 10 יחד עם אומגה 3 ושמן נר הלילה מכסים את הצורך בלקיחת קיו 10 עם מזון שומני?

29/12/2011 | 09:46 | מאת: זוהר סער

שלום רב, אני מניחה שאת מתכוונת ל- Q10 המגיע בצורה יבשה. במקרה זה שילובו עם אומגה 3 מצויין והשילוב בהחלט משפר את הספיגה וההטמעה שלו בגוף. אין בעיה לשלב גם עם שמן נר הלילה, אך אין זה חובה. במידה וברשותך Q10 בצורתו השומנית אזי אין צורך לשלבו עם פאזה שומנית נוספת כדי לשפר ספיגה. כמוסה צמחית (צלולוז) עם אבקה מלמדת על כך שהמוצר יבש. כמוסה רכה (סופט ג'ל) עם שמן פנימי מעידה של נגזרת שומנית. לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה