סלדרין

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

12/12/2011 | 14:28 | מאת: שרון

שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות להזמין סלדרין מאתר/חנות כלשהי בחו"ל ? העלות שלו בארץ מאוד גבוהה תודה שרון

15/12/2011 | 12:04 | מאת: זוהר סער

שרון שלום רב, אני מאמינה שישנה אפשרות להזמין את התוסף דרך אתרי אינטרנט בחו"ל שמוכרים תוספי תזונה. איני יוגעת להגיד לך אילו אתרים נחשבים יותר או פחות והאם ישנה בעיה כלשהי להזמין תוספים לארץ מחו"ל. בריאות שלמה, עדי ישראל סולגאר-סופהרב לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי).

מנהל פורום תוספי תזונה