פוספטידיל סרין ‬

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

05/12/2011 | 09:46 | מאת: em

שלום, אני מחפשת תוספי תזונה מומלצים [מעט תופעות לוואי ומשפיעים כמובן] של פוספטידיל סרין . אני בחורה בת 23 [אני לומדת וגיליתי שקצת קשה לי להתרכז ולזכור חומר אם אני לא משננת אותו המון פעמים] אני ממש לא רוצה לקחת תרופות כגון ריטלין או לבצע איבחונים לבעיות קשב וריכוז[ אני גם לא חושבת שזה מה שיש לי] אבל קראתי שפוספטידיל סרין ‬מועיל ביכולות קוגנטיביות ,זיכרון וריכוז. אשמח לעצות תודה !

06/12/2011 | 14:22 | מאת: זוהר סער

שלום רב, פוספטידילסרין אכן משפר יכולות קוגנטיביות, זיכרון ויכולות למידה. פוספטידילסרין הינו רכיב יחסית יקר המשמש גם למניעת מחלות הזדקנות של המוח. במידה ואת בריאה ואינך נוטלת תרופות את יכולה להסתייע ברכיב זה ללא חשש. קיימים מוצרים נוספים המיועדים לשיפור הלמידה ולקשב וריכוז של סטודנטים, את מוזמנת לפנות אלינו לייעוץ ספציפי בנושא. קשיים בקשב וריכוז לא חייבים להיות קשורים בהיבטים נוירולוגים בלבד, הרבה פעמים יש מתווך של חרדה ומתח המשפיע על ביצועי הלמידה. ריטלין אינו תורם במקומות בהם החסר אינו נוירולוגי. במקרים אלו מומלץ דווקא להסתייע ברכיבים כמו: מגנזיום, B קומפלקס, נוירו נוטריאנט ועוד. לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה