קנדידה והנקה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

15/11/2011 | 07:53 | מאת: מיטל

שלום , יש לי קנדידה ברמה הגבוהה ביותר ואני עדיין מניקה את ביתי בת השנה (בעיקר בלילה), איזה תוספי תזונה מותר לי לקחת כדי לתמוך בדיאטה ? תודה רבה

15/11/2011 | 10:47 | מאת: זוהר סער

מיטל שלום, את יכולה להסתייע במספר תוספי תזונה במהלך ההנקה. ראשית פרוביוטיקה ייעודית למצבי קנדידה: פרוביוטיקה חיונית מאוד לטיפול ואיזון קנדידה. את הפרוביוטיקה יש לקחת בבליעה אך במקרים בהם קיימת קנדידה נרתיקית ניתן (בחלק מהמוצרים!) להשתמש גם בהחדרה נרתיקית למשך הלילה (בהנחה שאת מניקה ואינך בהיריון). להמלצות ספציפיות את מוזמנת ליצור קשר עם מחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו. אני ממליצה לך גם לקחת רכיבים כמו אספסת שיש לה השפעה מטהרת על הדם ועל מערכת העיכול אך היא גם מרבה חלב אם. ניתן לשלב גם ויטמין D שמחזק מאוד את מערכת החיסון. במידה ואת חווה גם כמיהה לאכילה של מתוק שאינו מומלץ במהלך הדיאטה לקנדידה ניתן לקחת גם כרום פיקולינט במינון של עד 400 מק"ג ליום. לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה