תוספי תזונה בהריון

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

21/10/2011 | 14:20 | מאת: גלי

שלום, אני בשבוע 16 והומלץ לי ע"י הרופא שלי לקחת מולטי ויטמין פרנטל של סולגאר. רציתי לדעת קצת יותר על חשיבות העיניין והאם המולטי ויטמין צריך להספיק לי?

23/10/2011 | 14:34 | מאת: זוהר סער

גלי שלום, פרנטל חיונית מאוד למניעה של חסרים תזונתיים בהיריון: חסרים כלליים המיוחסים לשינויים התזונתיים בהיריון (העדפות אכילה) ואלו הספציפיים הקשורים בנחיצות הגוף לרכיבים נוספים מעבר לרגיל (מאמץ ההיריון הינו עומס על הגוף). ישנם גם רכיבים מסוימים המועדים לחסר בהיריון כמו ברזל, ו- B12, חסר זה יש למנוע בגלל החשש מהתפתחות אנמיה של האם. ישנם גם אלו שחשובים למהלך היריון תקין: חומצה פולית (התפתחות תקינה של העובר), סידן ומגנזיום (מניעת הפלות ורעלת היריון), אומגה 3 (התפתחות תקינה של מוח העובר) ועוד' ועוד' פרנטל מכילה את מרבית הרכיבים החיוניים לך ולעובר למהלך תקין של היריון ולמניעת חסרים תזונתיים המחלישים את הגוף. בלקיחה נכונה של הפורמולה (2*2 ליום) יש מספיק סידן, מגנזיום, חומצה פולית וברזל עדין כדי לתמוך בהיריון שלך. אומגה 3 יש להשלים בנפרד ובמקרים של חסרים משמעותיים ב- B12 יש לקחת כטבליות למציצה. מעבר לפרנטל אני ממליצה על טיפות של ויטמין D החיוני למהלך תקין של היריון ולחיזוק שלד ועצמות בעובר ובאם (כמו גם לשורה ארוכה של דברים נוספים שקצרה היריעה כאן מלהכיל). אז אם אין לך חסר משמעותי ב- B12 ובברזל את יכולה לקחת פרנטל בשילוב ויטמין D בנפרד. לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

26/10/2011 | 01:22 | מאת: הריונית

מנהל פורום תוספי תזונה