שאלה בקשר ללקיחת תוסף תזונה של סופהרב "דרמה יאנג"

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

19/10/2011 | 23:17 | מאת: אסף44

שלום קניתי דרמה יאנג והסתכלתי בסרטון של חברת סופהרב ונאמר על ידי "אייל יחזקאל" שתוספי תזונה שתופעות שקשורות לעור עדיף לקחת על קיבה רייקה, אבל בקופסה של הדרמה יאנג רשום לקחת בזמן הארוחה, אז מה הנכון??? זה הסרטון: http://10tv.nana10.co.il/Article/?ArticleID=822042&sid=169 "סופהרב - SupHerb ויטמינים, מינרלים, פרוביוטיקה וצמחי מרפא Professional series-nurturing the skin from the inside!"

23/10/2011 | 12:35 | מאת: זוהר סער

שלום רב, מאחר והנחיות השימוש על גבי תווית הצנצנת מתייחסות לכלל הקהל הרחב, אנו ממליצים לקיחה עם ארוחות כדי למנוע אי נוחות במערכת העיכול. ישנם אנשים הסובלים מרגישות ולהם תמיד נמליץ לקחת תוספים אחרי ארוחה כלשהי, גם במחיר של הפחתת יעילות הספיגה של הרכיבים (הארוחה אינה חייבת להיות גדולה דרך אגב: קרקר, יוגורט, פרי וכיוב'). למרות זאת, ברמה העקרונית, צמחי מרפא ניתן לקחת גם על קיבה ריקה ובתלות עם רגישותו הספציפית של המשתמש. במידה ואינך נוטה לסבול מחומציות ייתר בקיבה, מרפלוקס ואו מאי נוחות כללית, את יכולה לקחת דרמה יאנג גם על קיבה ריקה. בברכה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה סולגאר-סופהרב 1-800-350-333 www.solgar.co.il www.supherb.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה