בהמשך לפטרייה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

26/09/2011 | 23:37 | מאת: ענת

הייי... תודה על תשובתך. אני חייבת לציין שגם אני לא יודעת למה הבדיקות יצאו תקינות. אומנם זה משמח אבל מצד שני מעציב כי עדיין יש סימפטומים לדלקת. אחרי המחזור הרגשתי הקלה. אבל עכשיו כן יש עדיין קצת צריבות ומדי פעם גירוד עדין בנרתיק במיוחד בזמן מתן השתן. כנראה התוספי מזון טשטשו את התוצאות של הבדיקות למרות שאם בד"כ יש בעיה זה אמור להופיע. אני סובלת די הרבה זמן ולא הגיוני ששום דבר לא נמצא או שעבר לבד. אכן כן השתשמתי בתרופות וגם בויטמינים שהמלצת לי עליהם ואולי בזכותם אני מרגישה קצת יותר טוב. תודה רבה לך! בחודש הבא יש לי עוד פעם תור לרופאת נשים , אני יתיעעץ איתה שוב אבל כל ההתייעצויות האלה לשווא. כי הררופאים לא ממש עוזרים. יש לי כמה שאלות שאני ישמח שתעני לי...אני שמה תחתוניות ביום יום. עכשיו הפסקתי כי חשבתי שאולי גם התחתוניות לא מתאימות לי (כי היום אין תחתוניות פשוטות, אני משתמשת בלא מבושמות ללא ריח אבל בסופר פארם כל פעם משנים את התחתוניות ואת החברות). * זה לא בריא להיות בלי תחתונית? אני רוצה לציין שיש לי הפרשות לבנות כאלה. אבל זה ההפרשות שהיו לי כל החיים אם אני לא טועה. הפרשות לבנות כאלה. חצי שקופות לבנות כאלה. השאלה האם זה בסדר הפרשות אצל נשים? (אומרים שהפרשות זה טבעי אצל נשים). יש בחורות שלא משתשמות בתחתוניות , זה אומר שאין להן הפרשות בכלל?! האם זה הגיוני? לא מובן לי עולם האישה.! * אני רוצה לדעת האם אם אני ימשיך ככה עם ויטמינים ולנסות לשמור דיאטה זה יכול לעבור?! הרי כל התרופות הקונבנציונליים לא עוזרים, לפחות ככה טוענים, אז התוספי מזון ופרוביוטיקות למיניהן בעצם פותרות את הבעיה. יכול להיות שעם הזמן ה"ביו פימייל" ו"אורגנו" ירפאו לי את הדלקת?! או את הפטרייה? מה שזה לא יהיה כי בעצם לא הייתה אבחנה. אני בטוחה שזה פטרייה. * אני שומרת דיאטה אבל יכול להיות שהאוכל משפיע כ"כ חזק?! אסור לי בכלל לאכול שמרים פחמימות סוכרים ואת השאר. יכול להיות שאם אכלתי שוקולד קטן זה ישפיע עלי יותר גרוע או שזה כבר פסיכולוגי? ולא יכול להיות שמשוקולד אחד קטן אני ירגיש יותר גרוע?! מותר לאכול כמות קטנמה או שאסור לגמרי?! מקווה שזה יעבור מתישהו! תודה מראששש, מעריכה את עזרתך מאוד

27/09/2011 | 12:19 | מאת: זוהר סער

ענת שלום, כרגע הדבר הטוב ביותר הינו לשמור על הקיים ועוד מוקדם לדבר על מתי לשנות. שמרי על תזונה ככל שאת מסוגלת בשילוב עם התוספים. מעידה קטנה של אכילת שוקולד אינה בבחינת אסון כל עוד מדובר ב"לפעמים". אני חוזרת וממליצה שוב שתיגשי לטיפול נטורופתי מאחר וכרגע את מטופלת בתזונה ותוספים בלבד וישנם רכיבים נוספים שיכולים לעזור ולהשתלב בטיפול (פרחי באך, דיקור ועוד). תחבושות מצרות את תחום האוורור הטבעי שיש דרך בד התחתונים ומכאן האמונה כי הן מחריפות מצבי זיהום. יש נשים הסובלות גם מאלרגיה מקומית לתחבושות. ניסוי וטעייה הם הדבר הנכון במקרה זה עבורך. נסי להפסיק שימוש בתחבושות מכל סוג ואולי תחושי הקלה. זוהי אלימינציה פשוטה, במידה ולא תחושי הבדל תדעי שאת יכולה לחזור לשימוש בהן. בכל מקרה עדיפות אלו ללא הבישום העלול ליצור גירוי מקומי. עולם האישה אינו עולמה של אישה אחת כי אם עולמן של נשים רבות ומגוונות. מה שעליך לשאוף זה להכיר רק את עצמך. ישנן נשים שהפרשות לבנות ושקופות הן טבעיות לחלוטין עבורן בתקופות שונות (ביוץ בעיקר) וישנן כאלו ללא הפרשות כמעט. וזה בסדר גמור. המשיכי לחפש דרכים חדשות לסייע לעצמך, אני בטוחה שתמצאי פתרון לתקופה לא נוחה זו בחייך. בסיכומו של דבר זוהי התנסות לא נעימה אך בהחלט לא מצב מסכן חיים. מאחלת לך בריאות שלמה ושנה טובה לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה