המשך...המצב לא משתפר

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

07/09/2011 | 17:02 | מאת: ענת

היי... אני ממש מצטערת שאני מטרידה אותך עם השאלות והדאגות שלי אבל ליבי לא שקט... אני ממש לא מצאת בחרדה או לחץ פשוט המצב נהיה יותר גרוע מיום ליום ואני לא יודעת מה לעשות!...מרגישה כאילו המקרה שלי אבוד. התור שלי לרופאת נשים שוב הוא רק ביום שלישי ועד אז אני פשוט לא יודעת איך להקל על ההרגשה שלי... כבר כמעט 4 ימים אני נוטלת ביו פימייל, ויטמין B, כמוסות שמן אורגנו והכל ללא שיפור, המצב מחמיר! אני יודעת שזה לוקח זמן עד שהתרופות משפיעות אבל לא הגיוני שהמצב רק מחמיר. מאז שהתחלתי לקחת את כל הויטמינים (אני יודעת שזה לא בגללם אבל זה קורה במקרה אחרי שהתחלתי לקחת אותם)אני לא מסוגלת לעשות פיפי, באמצע מתן השתן שורף לי ברמות מטורפות! כל הזמן יש לי הרגשה של פיפי. כשאני לא שותה מים המצב בלתי נסבל. ברגע שאני מתחילה לשתות כוסות שלמים זה קצת מקל עלי ולמחרת שוב אותו סיפור. אני שומרת את הדיאטה של הקנדידה (בדיוק כמו שהסברת לי), וגם אם שכחתי ואכלתי משהו שלא מתאים זה בכמות מזערית פשוט. כמעט כמה ימים אין לי הפרשות בכלל! וגם אם כן אולי נקודה קטנה ולא צבע מוזר או משהו. כבר כמעט 4 ימים יש לי צריבה במתן השתן , והיום הופיעו אצלי הרבה הפרששות בצבע צהוב/ירוק. ובחיים לא היו לי הפרשות כאלה. ואתמול פעם ראשונה הכנסתי את הכמוסה של ביו פימייל לתוך הנתריק לפני השינה, יכול להיות שההפרשות בגלל זה? כי לעולם לא ראיתי הפרשות כאלה מוזרות! אני לא בחרדה, אני פשוט כבר מחכה לתור אצל רופא, ועד שישלחו אותי לבדיקות . יכול להיות שזה בכלל לא קנדידה. בנוסף יכול להיות שיש לי גם דלקת בשתן והורפאים פשוט לא רואים אותי או שלא בודקים אותי כמו שצריך! אולי חיידק כי בסוף שום תרופות של הרופאים הביאו לא עזרו לי. המצב רק מחמיר ולא ויטמינים לא תרופות לא גורמות לשיפור! מיואשת כבר תודה

07/09/2011 | 17:06 | מאת: ענת

ושוב אני חייבת לציין שמה לא ניסיתי , שום דבר לא משפר, לא יוגורט ביו, לא תרופות, לא ויטמינים. אולי רק מים עוזרים טיפה כשאני שותה מלא כדי שלא ישרוף.אך טיפולים שונים למיניהם לא משפיעים.

12/09/2011 | 12:15 | מאת: זוהר סער

ענת שלום, מצטערת על העיכוב במתן התשובה, אינך מטרידה אותי כלל ואת יכולה להמשיך ולפנות כל עוד את מעוניינת. לגבי מה שאת מתארת אני סבורה שאין מנוס מבדיקות מקיפות יותר מאחר ובאמת ייתכן ומדובר בחיידק ולא בקנדידה. צריבה חריפה בשתן והפרשות מהסוג שאת מתארת אינם יכולים לנבוע מהטיפול התזונתי-טבעי כי אם בדרך כלל מנוכחות של חיידק/זיהום אחר כלשהו. אני ממליצה כי תמשיכי לקחת את מה שהמלצתי לך מאחר וגם אם מדובר בחיידק זה יכול להועיל (בטח לא מזיק). במידה והחדרת ביו פימייל לנרתיק לא עשתה לך טוב את יכולה להפסיק, אך אני ממליצה כי תמשיכי לקחת בבליעה. המשיכי לשתות הרבה מים וגשי לרופא/ת נשים (לא משפחה) מאחר וייתכן שהזיהום משולב בדרך כלשהי ונמצא גם במערכת השתן וגם בנרתיק. מדוע אינך ניגשת למוקד רפואת נשים של קופת החולים שלך? תוכלי לקבל שם סיוע דחוף יותר מאשר תור רגיל אצל הרופאה שלך. מתן ויטמינים ותוספי תזונה בטיפול אינו מחליף את הצורך ברפואה דחופה מאחר ואלו רכיבים משלימים/תומכים בטיפול. במקרים בהם הזיהום והסימפטומים מתגברים, יש לפנות לרופא מטפל בהקדם האפשרי ואני מקווה שהדבר יסתייע בידך עוד היום! אשמח לשמוע מה שלומך בהמשך.. בברכה שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה