Hypericum פרע בטינקטורה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

01/09/2011 | 22:16 | מאת: דפנהב

שלום, האם טינקטורה שרשום עליה פרע/היפריקום ולא פרע מחורר/היפריקום פרפורטום היא יעילה והאם אפשר למהול אותה במיץ במקום במים תודה

04/09/2011 | 15:11 | מאת: זוהר סער

שלום רב, ישנם זנים רבים של צמח הפרע (היפריקום) ולכן אינני יכולה להעיד בוודאות איזה זן כוללת הטינקטורה שברשותך. יחד עם זאת, למיטב ידיעתי זן ה- Hypericum perforatum הידוע גם בשם St. John's Wort הינו הזן הנפוץ בו עושים שימוש רפואי, בעיקר עבור טיפול אנטי דיכאוני אך לא רק. לחברת סולגאר-סופהרב אין היפריקום (ולא טינקטורות) ולכן לא אוכל לתת התייחסות מעבר למה שציינתי כאן וזאת מחוסר ידיעה. אני סבורה שהדרך הנכונה הינה לפנות למי שייצר עבורך את הטינקטורה (או לפחות למי שממנו רכשת את המוצר) וזאת על מנת לקבל מידע נוסף. ניתן גם לפנות לברא צמחים ואו לראן צמחים להם ידע נרחב בטינקטורות של צמחי מרפא. בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב

מנהל פורום תוספי תזונה