שאלה :)

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

14/08/2011 | 15:00 | מאת: אני :)

שלום, אני לוקחת שיח אברהם מצוי של חברת SUPHERB כי המחזור מאחר לי (הרופאה המליצה עליו,זה במקום הורמונים) וקראתי שזה בכלל עוזר להפחית את הדימום במחזור ונגד כאבי קדם וסת..., זה יעזור לי למהר את המחזור?

15/08/2011 | 14:18 | מאת: זוהר סער

שלום, שיח אברהם (ויטקס אגנוס קסטוס) פועל כמאזן הורמונאלי ועל כן מסייע בבעיות פריון, מקל במצבים של דימום ווסתי מוגבר, תסמינים פיזיולוגים ופסיכולוגים האופייניים לתסמונת הקדם ווסתית (PMS) ותופעות גיל המעבר. שינויים בווסת וווסת שאינה מאוזנת נמנים עם תופעות אלו, לכן צמח זה יכול לעזור להסדיר את הווסת והמחזור החודשי. בברכה, זוהר סער

מנהל פורום תוספי תזונה