אזופגיטיס

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

10/08/2011 | 09:23 | מאת: יעל

שלום האם נטילת תוסף תזונה GLA(חומצת שומן) עלול לגרום לאזופגיטיס? בתודה מראש

11/08/2011 | 12:03 | מאת: זוהר סער

יעל שלום, מחלת ההחזר הושטי הינה מחלה גסטרואנטרולוגית . הסימפטומים כוללים תחושת בעירה בחזה,טעם מריר בפה ושיעול כרוני. בבסיס המחלה קיימת חולשה של הסוגר בין הושט לקיבה וכתוצאה מכך מעבר של תוכן קיבה לושט. כמוסות סופר גלא מכילות שמן זיפן (צמח הבוראג') בכבישה קרה מסוג אומגה 6, עשירות במיוחד בחומצה לינולאית וב-GLA (מספקות 24% חומצה גמא לינולאית). חומצת שומן זו ה?נה חיונית לבניית קרומי התאים, לשמירה על לחץ דם מאוזן ולייצור הורמונים שונים. כמו כן, היא בעלת השפעה אנטי-דלקתית חזקה,שיכולה לעזור כאשר המצב הינו דלקתי. למוצר אין תופעות לוואי ולא סביר שנטילתו תגרום למחלה. לטיפול אני ממליצה לך על מוצר בשם " משקה אלוורה" של חברת סופהרב. תוסף זה מאיץ התחדשות של רקמות פגועות ושומר על פעילות תקינה של מערכת העיכול. הוא גם יכול לעזור במצבי צרבת ותחושת בערה. אופן השימוש: 20-30 מ"ל (4-6 כפיות), פעמיים ביום בין הארוחות. בריאות שלמה, זוהר סער

11/08/2011 | 13:53 | מאת: יעל

המהירה, פשוט לא ציינתי כי נטלתי במשך חודש 3 כמוסות ליום, בהוראת נטורופתית ואז התחילו להופיע אצלי תופעות של לחץ בוושט עם הקרנה לחזה ולגב, תופעות שלא חוויתי מעולם וחשבתי שזה נגרם בשל מינון יתר של גלא. האם יש סבירות שזה נגרם בשל כך?

מנהל פורום תוספי תזונה