קלינטוקס

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

30/07/2011 | 08:09 | מאת: מיכל

בוקר טוב, לפני כשבועיים הייתי אמל נטורופט שאני הולכת אליו מידי פעם. אני בת 33 מתאמנת כבר שנים מידי יום מגוןן. כל הזמן נלחנת במשקל ושומרת. מעוניינת להוריד כ- 5 ק"ג. סיפרתי לו שלאחרונה אני ממש כל הזמן רעבה ומרגישה שאני ממש נלחמת בגוף שלי. הוא נתן לי תוסף שנקרא קלינטוקס- האני כבר לוקחת טת זה 10 ימים פעמיים בשבוע. בינתיים לא מרגישה שינוי משמעותי ברעב- גם הייתי חולה אז אולי קשה לבודד את זה אבל השאלה שלי האם יש לזה תופעות לוואי גלשהן? אני חווה כאבי בטן מוזרים וכל הזמן יש לי פיפי. אשמח לתשובות או לרעיונות.

31/07/2011 | 10:16 | מאת: זוהר סער

מיכל שלום, כידוע לי, קלינטוקס הינו תוסף לניקוי הגוף. ייתכן כי הנטרופת החליט שתוסף זה מתאים לך על סמך תשאול מעמיק שעשה לך. איני מכירה את התוסף לעומק ולכן איני יכולה לפרט עליו (גם לא ידוע לי על תופעות הלוואי). לגביי תכיפות במתן שתן- ייתכן כי הפורמולה מכילה צמחים משתנים (צמחים שידועים בטיהור הגוף יכולים לגרום לשיתון). לכן, תוכלי להפנות שאלות אלו אל המשווק הישיר של המוצר ("נוטרלייף"). אני גם ממליצה לך ליידע את הנטרופת המטפל. בהצלחה, זוהר סער

מנהל פורום תוספי תזונה