הגדלת חזה והרדמה מקומית

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

08/06/2020 | 09:04 | מאת: שיר

שלום, בת 30 אחרי שתי לידות עם חזה מרוקן ואני שוקלת לעבור הגדלת חזה. האם ניתן לעשות זאת בהרדמה מקומית ? האם הרדמה כללית היא מסוכנת ?? יש תת פעילות של בלוטת התריס האם זה משפיע ? תודה

הי שיר קודם כל, לחזה מרוקן לאחר לידות/ הנקה יש אופציות ניתוח שונות כתלות במצב. בחלק אכן הפתרון הוא הגדלה. במקרים אחרים יש צורך בכלל בניתוח הרמת שדיים ולעתים אף כדאי ניתוח משולב של גם הגדלה וגם הרמה - על כן הייתי ממליץ לפנות ליעוץ כירורג פלסטי מסודר כדי לראות מה נדרש במקרה שלך. יש מעט מאוד מנתחים שעושים הגדלת שדיים בהרדמה מקומית או בטשטוש ולרוב עדיף לבצע את הניתוח בהרדמה כללית. חשוב להגיד שניתוח זה נחשב לבטוח מאוד ולאשה רגילה הסיכון בהרדמה הוא נמוך מאוד - אך שוב כדאי לדון על כך בפירוט ביעוץ מסודר. היפותירואידיזם לא מאוזן עשוי להיות מסוכן בזמן ניתוח, אך לאשה המטופלת ומאוזנת אין סכנה מוגברת בשעת הניתוח

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית