התלבטות אם לבצע רק הגדלת חזה או שילוב של הרמה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

06/07/2018 | 01:13 | מאת: נטע

שלום ד"ר!אני בת 38 (לידה אחת לפני חמש שנים )בעלת חזה קטן מרוקן וטיפה נופל. שד אחד נופל יותר מהשני וקצת גדול יותר . ניגשתי לייעוץ אצל 3 רופאים בכירים כששניים מהם המליצו על הרמה של השד היותר נופל והגדלה של שניהם . ואילו הרופא השלישי הציע להניח שתלים בגדלים שונים 300 בשד הגדול והנופל ו350 בשד הקטן וכך לטענתו ניצור איזון בינהם והנפילה לא תהיה מורגשת. החשש הוא מצלקות של הרמה ומנגד ההצעה להנחת שתלים בגודל שונה גם מלחיצה שמא התוצאה לא תהיה שווה והשד הנפול יחזור ליפול גם לאחר הניתוח. אשמח לצרף תמונה למייל שלא חשוף לכולם .תודה רבה !!

06/07/2018 | 21:42 | מאת: דר רמון יצחק

במידה ותגדילי יותר את השד הקטן שאינו נופל, יהיה בלט גדול יותר בחלק העליון של השד. עלייך לדעת שבכל מקרה אף פעם לא תהיה סימטריה מלאה ושד ללא שתל אף פעם לא יראה כמו שד עם שתל. הצלקות של ההרמה מיטשטשות עם הזמן ולכן לא יפריעו בעתיד

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית