ביישנות

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

09/02/2015 | 20:57 | מאת: מיטל

הבת שלי בת 4 שנים בדרך כלל בישנית קצת למרות שהיא תמיד שולטת בחברת הילדים היא יפה מאוד והיא יודעת את זה ולא חסר לה כלום אבל יש לה בעיה כשהיא רואה במיוחד גבר או בחור זר היא מפחדת מאוד ונדבקת בי ולפעמים מתחילה לבקות איך אני יכולה לפתור את הבעיה .

מיטל שלום רב, איני רואה בעיה בכך שהיא נדבקת אלייך כשהיא רואה גבר זר. אם היא משתחררת אט אט, ומרגישה בנוח במחיצתך, תגובתה נורמטיבית. לעומת זאת, אם היא מגלה סימנים של חרדה ומצוקה, כמו: בכי חזק, התכווצות, הצמדות, הרטבה וכו' מול כל גבר שהיא רואה, יש צורך להתייעץ על כך עם איש מקצוע. בהצלחה וכל טוב, שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי