החזרת מוצץ אחרי גמילה

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

16/09/2014 | 22:25 | מאת: רינא

ערב טוב סורי שזה ארוך בני בן 2.3 נגמל ממוץ לפני כחודש ועד אז השינה שלו הייתה אחלה הייה נכנס למיטה לוקח את המוץ תוך רבע חצי שעה הוא נרדם.. אחרי הגמילה ולא שאל עליו הייתה גמילה מהירה מלחמה איתו מעייייף אותי כל פעם מחדש ..עכשיו השינה לוקחת לי כשעה עד שעתיעם עד שירדם וזה מאוד מייאש אותי נסיתי לתת לו דובי או כל דבר אחר והוא מסרב אני חושבת להחזיר לו אותו אבל רק בשיהה כמו שהייה מה דעתך?

שלום רב, בנך עדיין מאוד צעיר. המוצץ מהווה בעבורו גורם מרגיע וביטחון. מצד אחד לא היתי ממהרת להחזיר לו את המוצץ, אלא אם הוא דורש אותו. מצד שני אם הוא מבקש את המוצץ וכך הוא נרגע, אז בעצם למה לא. בסופו של דבר כשיהיה בשל לכך, ילמד להרדם ללא המוצץ. כל טוב, שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי