בת ה17 מביאה הרבה בנים הביתה

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

24/03/2011 | 16:04 | מאת: עינת בביוף

היי חברי לפורום ייעוץ חינוכי קראתי היום קטע מאוד מעניין על אבא שמספר על בתו שהיא מביאה יותר מדי בנים הביתה. האבא חושש כמובן מהדברים שהבת עושה עם הגברים שהיא מביאה, הינה קישור לקטע: http://www.mityaatzim.co.il/question.php?cid=45&qid=183 מאוד מעניין מומלץ לקרוא חברים! אני חושבת שכל הורה צריך לשבת עם הילד/ה שלו ולהסביר מה עושים ומה לא, עם מי עושים וגם עם כמה כמובן. אל תחסירו פרטים מהילדים! בטח לא בגיל 17....

עינת שלום, תודה על השיתוף ועל הנגיעה בנושא בעל חשיבות גדולה - תקשורת, שיחה והקשבה בין הורים לילדיהם בגיל ההתבגרות. הורים צריכים ליצור מרחב תקשורתי עם ילדם על בסיס קבוע. ככול שעושים זאת בגיל צעיר יותר, כך ניתן לקיימו גם בגיל ההתבגרות, וליזום שיחה גלוייה מכל הלב על "הכל". הורים שמרגישים נבוכים לשוחח עם ילדם/ילדתם על נושאים הקשורים בהתפתחות גופנית, מיניות, חברות, זוגיות, אמצעי מניעה ויחסי מין, מוזמנים לפנות לגורמים מקצועיים, שידריכו אותם בכך. כל הורה יעדיף להתמודד עם "שיחה מביכה" מאשר עם הריון לא רצוי או עם פגיעה מינית. שירלי

מנהל פורום ייעוץ חינוכי