כאבי ראש אצל ילדה בת 5.5

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

24/01/2011 | 21:29 | מאת: רותם טדגי רובינוב

היי שרלי, בריאל, בתי הבכורה בת 5.5 מתלוננת על כאבי ראש במיוחד בנסיעות ארוכות, בכמה ימים אחרונים תדירות כאבי הראש עלתה באופן משמעותי(אין שום תופעות אחרות כך שזה לא התקררות, שפעת או וירוס).היא יכולה להיות במצב מצויין ואז פתאום "כואב לי הראש"... אני תוהה אם כאב ראש יכול לנבוע ממצב נפשי כזה או אחר או קושי כלשהו...שמתי לב שלפעמים התלונה מגיעה יחד עם היותי יותר עסוקה או לא מספיק קשובה לה. היא ילדה מאוד שמחה וחברותית(עם ילדים) ביישנית (עם מבוגרים),מאוד סקרנית, תחרותית וחכמה. אנא עצתך....תודה מראש, רותם

רותם שלום רב, אין להקל ראש, כשילד מתלונן על כאבי ראש. לכן גשי דבר ראשון לרופא לבדיקה ולברור לגבי כאב זה. רק לאחר שלילה מוחלטת של הבט גופני ניתן לקשר את כאבי הראש לגורמים אחרים. בהצלחה, שירלי

26/01/2011 | 08:21 | מאת: רותם טדגי רובינוב

תודה רבה שירלי!!!

מנהל פורום ייעוץ חינוכי