ילדה שמקצינה ועושה דרמה

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

24/11/2019 | 10:51 | מאת: אתי

שלום רב בתי בת 24 מאז שהיא ילדה כשהיא חולה היא מקצינה כל דבר בצורה דרמטית שום תרופה לטענתה לא עוזרת לה היא חייבת שניקח אותה לכמה רופאים או לביהח (היא לא אומרת אבל כשלא עובר הולכים לעוד רופא...) שנתיים הייתה מקיאה דם כל ביהח כל הרופאים אין בדיקה שלא עברה לא מצאו כלום כעבור שנתיים של אישפוזים זה פשוט עבר לבד לאחרונה פיתחה אלרגיה לכל התרופות אז כשכואב לה משהו אסור לתת לה נגד כאבים כשיש דלקת אסור אנטיביוטיקה ואז הדרמה מתעצמת היא מתעלפת היא לא עוזרת לעצמה מחלה של יום יומיים יכולה להמשך שבועיים . האמת אנחנו כל הזמן פוחדים שזה אמיתי ונפספס משהו אבל אנחנו גם נורא מותשים ועצבנים מה עושים למה היא עושה את כל הדרמות האלה מתי לדעת שזה אמיתי ומתי לא ?????? אנא עזרתכם תודה מראש

שלום רב, נראה שיש צורך באבחנה מבדלת משמעותית, מכיוון שאין ממצעים בריאותיים. כדאי לפנות להתייעצות פסיכיאטרית להבנת המקרה לעומק. בהצלחה שירלי

24/11/2019 | 15:33 | מאת: אתי

איך בדיוק אומרים לילדה בת 24 מיכוון שאת לא חולה בואי נלך לפסכיאטר??? אז בכלל היא תחשוב שלא מאמינים לה

מנהל פורום ייעוץ חינוכי