ייעוץ חינוכי לבעלי צרכים מיוחדים

דיון מתוך פורום  ייעוץ חינוכי

13/09/2017 | 10:02 | מאת: לא חשוב

שלום אני סטודנטית לתואר שני בייעוץ חינוכי עם התמחות בילדים עם צרכים מיוחדים, מה תהיה לי אפשרות העבודה לאחר סיום התואר האם זה בכל מסגרת חינוכית ולכל הדרגים או רק למסגרות מיוחדות כמו בתי ספר לחינוך מיוחד. תודה רבה

סטודנטית יקרה, ללימוד החינוך המיוחד יש ערך רב מאוד במסגרות החינוך - הן החינוך הרגיל והן החינוך המיוחד. ישנם בתי ספר רבים בחינוך הרגיל בעלי כיתות קטנות - לקויות למידה או תקשורתיות. כך שנראה שתוכלי לעבוד היכן שתבחרי לעבוד. בהצלחה ושנה טובה שירלי

26/10/2017 | 23:23 | מאת: ריקי

אשמח לשמוע איפה את לומדת את התואר הזה. מעניין אותי ולא ראיתי בשום מקום. תודה ריקי

31/10/2017 | 13:38 | מאת: 💕

אוניברסיטת תל אביב

31/10/2017 | 13:57 | מאת: ריקי

תודה רבה! רחוק לי לצערי.

מנהל פורום ייעוץ חינוכי