אירוע DVT עם קרישיות יתר

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

20/03/2011 | 13:33 | מאת: יוני

היי עברתי לפני כ 10 שנים אירוע DVT בכתף לאחר טפול הובהר שגנטית יש לי בעיית קרשיות אני כרגע ללא סימינים ולא לוקח שום תרופות בנושא האם במצבי מגיעים לי אחוזי נכות ? תודה

יוני שלום אחוזי נכות בגין מצבים טראומתיים(כמו אירוע מוחי, התקף לב וכדומה)נקבעים על פי הנכות הפיזית והתפקודית שנותרה זמן מה לאחר הפגיעה. באם לא נותרה לך נכות אז גם לא יקבעו אחוזי נכות. בברכה תמר

21/03/2011 | 19:07 | מאת: יוני

ועדה של מס הכנסה שם הבנתי לנכות התיפקודית אין משמעות ורק הנכות הרפואית חשובה (ידוע לי שצריך 90 אחוז משקולל) תודה יניב

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות