זכויות רפואיות

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

11/01/2012 | 23:19 | מאת: משה

שלום! עברתי ניתוח לב פתוח לפני כשלוש שנים ובחצי שנה האחרונה יש לי בנוסף פרפור פרוזדורים . עבדתי במחלקה דיי פעילה והיה בה אפילו איזשהו לחץ של עבודה,בחצי השנה האחרונה המנהל הישיר שלי בעבודה התלונן בפני ואפילו גער בי מידי פעם כי אני לא מתפקד טוב בעבודה והוא קושר זאת למצבי הרפואי , בעקבות זאת העביר אותי מתפקידי , אומנם תפקיד זהה אך נחות יותר שאין בו עומס ,המנהל החליט שטוב עבורי שאהיה במקום רגוע שאין בו לחץ. אני מרגיש שזוהי פגיעה במעמדי והסיכויים גבוהים לפיטורין כשיהיו יתחילו מהמחלקה שלי שהיא אינה חשובה. אני כן הרגשתי עומס בעבודה וגם לא יכולתי להישאר הרבה שעות נוספות כבעבר למרות שהתאמצתי לתפקד בצורה הכי טובה שאפשר. שאלתי היא מה לעשות במקרה כזה? האם יש צורך לפנות לרופא תעסוקתי שיקטין לי את שעות העבודה או שייעץ עבורי מה לעשות? האם יש לי זכויות רפואיות במקרה כזה?

משה שלום, זכויות בגין מצב רפואי תלויות במספר גורמים כגון- גיל, גובה שכר ומצב רפואי. קשה לדעת על פי תוכן דבריך האם ישנו מסלול המתאים עבורך. אתה יכול להיועץ עם רופא תעסוקתי בנוגע למצבך ואולי הוא ימליץ על עבודה במשרה חלקית. בהצלחה

15/01/2012 | 20:23 | מאת: משה

שלום! למי צריך לפנות בכדי לדעת אם יש לי זכויות בגין מצבי הרפואי ?

אתה מוזמן להתקשר ל 2468* וייתאמו לך פגישת ייעוץ במשרדנו.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות