גמלת נכות כללית והתקף לב

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

17/08/2011 | 07:06 | מאת: שוני

שלום רב בן 39 רווק מוכר ומאובחן כחולה סכיזופרניה משנת 97 מקבל קצבת נכות כללית לצמיתות . אובדן כושר עבודה 75 אחוז נכות רפואית 50 אחוז. שאלתי היא האם אני זכאי להשלמת קצבה או העלאת קצבה מאחר ועברתי לפני שבוע התקף לב אוטם שריר הלב. אושפזתי בטיפול נימרץ לב ועברתי צינתור ויש לי סטנט ואני מקבל תרופות באופן קבוע כרגע ללב. שאלתי האם אני צריך לדווח לביטוח לאומי האם זה יכול להעלות לי את אוחוזי הנכות בשקלול או שזה אותו כסף כמו 75 ל100 בסכום של 2350 שקל . אשמח לתשובה תודה מראש

שוני שלום, אחוזי אי הכושר לא ישתנו כי אתה כעת מקבל את הרמה התפקודית המקסימלית. ניתן בהחמרת מצב את אחוזי הנכות הרפואיים ואז לקבל תוספת רפואית שתנעו 237-351 ש"ח מעבר לסכום שאתה מקבל כיום. בריאות שלמה.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות