זכויות לאחר ניתוח לב מעקפים

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

13/06/2011 | 14:28 | מאת: אולגה

שלום, אבא שלי עבר ניתוח לב מעקפים (בן 60). קיבל השתתפות של מכבי זאב עבור הניתוח, קיבל גם את השבוע ההחלמה במלונית בשיבא. ושמענו שהוא זכאי לעוד איזשהו פיצוי/קצבה(??) לתקופה אחרי הניתוח. האם זה נכון? למי לפנות? תודה רבה מראש עם התשובה:)

אולגה שלום ראשית בריאות שלמה לאביך, אין קצבה/ פיצוי שמגיעים באופן אוטומטי עקב ניתוח מעקפים. עליך לבדוק מס' אופציות: * חברת ביטוח- באם קיימת פוליסה מחלות קשות/אובדן כושר עבודה * קצבת נכות כללית * פטור מס הכנסה לכל אחד מהנ"ל יש קריטריונים ספציפיים אני מזמינה אותך להגיע לפגישת ייעוץ חינם בטלפון *2468 על מנת לעזור לכם לדעת למי לפנות.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות