ייאוש

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

23/02/2011 | 05:01 | מאת: xxx

אני חולה לב ומתמודד עם זה הרבה זמן 4 שנים 15 אשפוזים, והרןפאים לא הגיעו לפתרון עכשיו עוד פעם התעוררתי עם כאבים בחזה אבל לא אפנה לעזרה רפואית הרמתי ידיים

שלום לך צר לי לשמוע את מצוקתך. אנחנו גוף פרטי שיכולים לעזור לך במימוש זכויותיך מול מוסדות כגון ביטוח לאומי, מס הכנסה ועוד. לצערי הרב לעיתים רבות אנו נתקלים בכך שמצב רפואי משפיע על מצב נפשי לכן אני ממליצה לך בחום לפנות לעזרה (לדוג' לערן מספר טלפון 1201) על מנת לקבל תמיכה בהתמודדות עם החולי. בריאות שלמה.

13/03/2011 | 08:22 | מאת: כפיר רותם

אני לא מאמין בבולשיט של הטחת מצב נפשי שתמיד יש מגמה להדביק אותו למצב שלא מבינים אותו ולא מאבחנים נכון! כנראה והתווצרה אצלך תסמונת פוסט טראומה מכל מלחמת ההתשה הזאת עם הרופאים והמערכת הרפואית...בפרט שאתה מציין שלא תפנה כבר לעזרה רפואית שזה מעיד על חוסר האונים הפחד החרדות ואי האמון ברופאים! אני ממליץ לך ללכת למיון ולקחת איתך קרובי משפחה או את המשפחה שתעמוד על הזכויות שלך ולא תתן לרופאים לזלזל במצבך ולשחרר אותך! גם אני עובר היום את הסיפור הזה ,אבל מצבי הוא חירום רפואי ובגלל שהוא נדיר מאוד - רופאים כבר זורקים אותי בגלל הפחד לקחת על מקרה כזה אחריות! גם נותחתי בצוואר ואחרי הניתוח התדרדר מצבי ופשוט הרופאים נעלמו...אל תרים ידיים כי מצב כזה יכול להסתבך ולהיגמר במוות לא עלינו - אז תגיע בכל התדרדרות משמעותית במצבך הרפואי והתפקוד למיון בית חולים - עם המשפחה או חברים! אפשר להתייעץ עם עורך דין

13/03/2011 | 10:54 | מאת: עלום שם

ונשקלת אפשרות פניה לעו"ד!!!

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות