אפילפסיה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

19/05/2011 | 23:14 | מאת: חייל

שלום אני חולה אפילפסיה בן 20 חייל ולאחרונה נאמר לי ע"י נירולוגית שאני סובל מהתקפים קטנים(יש את הכאבי ראש ובטן ואי יציבות ולבסוף אני מתקפל על הרצפה מרוב כאבים אך אני בסוף לא מתעלף). עשיתי mri אך התוצאה היתה שהכול בסדר כמו כן היא שלחה אותי לעשות מס בדיקות בניהן אבחון fmf,גסטרו ,בדיקות שתן וצואה השאלה האם יש מצב שאין לי אפילפסיה שכן הבדיקות של הmri יצאו בסדר .

חייל שלום, הפורום עוסק בנושאים בירוקרטיים הקשורים לזכויות רפואיות ולא באבחון רפואי. אנא פנה לפורום המתאים. איחולי בריאות.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות