לינה משותפת + גמילה מהנקה

דיון מתוך פורום  משפחות חד הוריות - תמיכה וייעוץ רגשי

22/02/2011 | 14:35 | מאת: נויה

אני אמא יחידנית למדהימונת בת 2.4. אנחנו בלינה משותפת + ציצי של בוקר (שלרוב מתחיל ב 05:00...)מרגישה שרוצה להעביר אותה לחדר משלה ולגמול מהנקה. אשמח לעצתכן - מה לעשות קודם? אולי את שניהם יחד? ואיך?? הרבה תודה!

שלום נויה, לגבי השאלה הקונקרטית לינה משותפת+ גמילה מהנקה נראה לי שתקבלי תשובה יותר טובה בפורום אמהות יחידניות מבחירה בתפוז או בפורום הורים לתינוקות בתפוז. הרבה ידע יש שם בנושא. תחושה אישית שלי- תתחילי מלינה משותפת ואח"כ גמילה מהנקה. הרי מדובר בו בעצם על תחילתה של יצירת נפרדות כלשהי ונפרדות מהלינה היא לפני הנפרדות ממה שיותר קרוב- אלייך לגוף, הנקה. מרגישה שיהיה לך קשה מאד שניהם ביחד. לא יודעת באיזה אופן את מניקה אבל גם גמילה מהנקה יכולה להיות הדרגתית. בהצלחה :) ליאת.

06/03/2011 | 13:22 | מאת: אנימציה תיעודית

נויה שלום, אנחנו צליל ותום, סטודנטים במחלקה לאנימציה במכללה האקדמית ספיר. אנו עורכים כרגע תחקיר לסרט אנימציה שאנו מביימים במסגרת קורס אנימציה תיעודית, ובו בחרנו לעסוק בהורות טבעית. אנחנו מחפשים לראיין הורים וילדים כדי ללמוד יותר על הנושא מחוויות ממקור ראשון. מאחר ואנו עוסקים באנימציה, הראיון לא ישודר אלא ישמש כבסיס לעבודת האנימציה, וגם בפס הקול לא נשתמש אם לא תרצו בכך. אנו מזמינים אותך להשתתף בחוויה כיפית, ועל הדרך לעזור ליצירה מקורית בדרום! כמובן שאם גם אתם חושבים שאתם יכולים ורוצים להשתתף בפרוייקט נשמח לשמוע גם מכם! תודה רבה, נשמח לשמוע מכם בהקדם. :) טלפון 054-4603166 תום מייל [email protected]

מנהל פורום משפחות חד הוריות - תמיכה וייעוץ רגשי