ליאת,

דיון מתוך פורום  משפחות חד הוריות - תמיכה וייעוץ רגשי

09/02/2011 | 21:17 | מאת: פרפר

הי , אני שייכת לפורום השכן.. ליבי עדיין מתפרפר גם כאן ,בגלל שלא החזרת לי תגובה להודעתי הקודמת שכתבתי כאן..ההיא עם הנסיון חוזר.. כל כולה ניסיתי..ואני מרגישה שהשארתי פה משהו פתוח.. אז.. בבקשה ,ליאת, מבקשת לשחרר את נפשי מהפורום הזה.. תעני לי איזו תגובה בכדי שארגיש שסגרתי מעגל ואוכל להיות בנחת ושלווה רק בפורום השכן שלנו.. :) אין לי לא כוח ולא חשק להמשיך ולהתעופף גם כאן.. אז בבקשה. טוב ?

שלום פרפר, הנחתי שאת שייכת לפורום השכן. לא נוהגת לענות להודעות שהן כמו "פרפרי תעתוע". לא שאלת שאלה בהודעתך, לא ביקשת תמיכה, או שיתוף. ביקשת לשחק פה איזשהו משחק ולא נראה לי נכון לשתף פעולה עם המשחק הזה. נפשך יכולה להיות משוחררת גם ללא תשובתי. את זו שאחראית לשחרור נפשך בכך שלא תכנסי למשחקי תעתוע אלו מלכתחילה. אני עונה הפעם כדי להבהיר עמדתי זו ולא אענה יותר להודעות "משחקיות" מסוג זה. ישנה אפשרות "לשחק" בתוך פורום בדרכים קצת יותר נעימות, לשתף במחשבות, ברעיונות לצחוק ועוד. אני בטוחה שאת מכירה אותן. דרכים כאלו- יכובדו על ידי. אחרות- לא. ליאת.

10/02/2011 | 08:30 | מאת: פרפר

תודה ! למרות שבכלל לא קל לקרוא תגובתך זו. אך חשוב.

מנהל פורום משפחות חד הוריות - תמיכה וייעוץ רגשי