התאלמנות

דיון מתוך פורום  משפחות חד הוריות - תמיכה וייעוץ רגשי

12/01/2011 | 10:59 | מאת: klyde

קראתי את הכתבה בנושא התאלמנות. אני אלמן מזה 6 שנים. נותרתי עם ילדיי. הייתי מוסיף לכתבה נתונים כגון..רגשי אשם. חיפוש אחר הסיבה... תחושת השואה (כן,כמו במלחמה) הגדולה שמתרחשת..

שלום לאלמן. אתה צודק. הכתבה קצרה ולכן לא מקיפה את כל שלל הרגשות והתחושות שעולות לאחר התאלמנות. רגשי אשם וכן השאלה "למה זה קרה ומדוע" מאד נפוצים ויכולים לייסר גם שנים אחרי. מניחה שהמילים שבחרת: "תחושת שואה" משקפות את עוצמות הכאב וחווית המשבר שאולי (כמו בשואה) אפילו אין מילים מדוייקות כדי לבטאן. תודה על התגובה ואתה מוזמן לשתף עוד בתחושותיך, ליאת.

מנהל פורום משפחות חד הוריות - תמיכה וייעוץ רגשי