כאב/הרגשה מוזרה בברך ימין

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

02/12/2012 | 13:31 | מאת: איש אחד

שלום, בחודש האחרון אני מרגיש באיזור הצד של ברך ימין ובעיקר בשריר האחורי מתחת לברך מעין קשיחות/הרגשה מוזרה. הדבר קורה בעיקר בבוקר או לאחר ישיבה ממושכת או שלאחר שהרגל הייתה מקופלת. אציין שאני בן 43 ומשתמש במדרסים (הפשוטים ביותר) כבר שנים רבות ללא בעיות. כמו כן אני הולך הליכה ספורטיבית 5 פעמים בשבוע כשעה. האם העניין יכול לנבוע ממדרסים שיש להחליפם או חשש לדבר מה אחר? בעבר כשהיו מתחילים לכאוב כפות הרגליים בלבד הייתי מחליף מדרסים והעניין הסתדר. תודה.

שלום רב עליך לפנות ליעוץ אורתופדי היסטוריה רפואית בדיקה פיסיקלית אמורים לכוון לכיוון האבחנה ובאם יש צורך בבדיקות נוספות כאבים בשרירי המיתר מאחור יכולים כמו כן לנבוע מבעיות גב היכולות לגרום לכיווץ שרירי המיתר, אך כאמור בבדיקה ניתן להתרשם בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים