כאבים אחרי ניתוח החלפת מפרק הירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

06/11/2012 | 23:49 | מאת: אליעזר

אישתי בת 64 עברה ניתוח לחלפת מפרק ירך ב 31.08 השנה. הניתוח עבר בהצלחה והכל היה בסדר ולא סבלה מכאבים לא בהליכה , עמידה או שכיבה ותיפקדה כרגיל בעבודות הבית עד היום בבוקר כאשר התחילה להרגיש כאבים במפשעת בכל מצב בהליכה ,בשכיבה בכלל בכל מצב כאשר מזיזה את הרגל המנותחת. יש לציין דבר חשוב שאתמול עבדה בגינה ובערב הלכה כ 1.5 קמ. ולאחר מכן התאמצה כנראה כאשר טיפלה בנכדים . מה דעתך על הנושא ומה ניתן לעשות

שלום רב עליך לפנות לבדיקה לרופא המנתח , יש צורך לאבחן האם הבעיה לא מקורה בגב? בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים