האם יש קשר בין צריכת уeuthyrox לבין כאבי שר

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

05/11/2012 | 21:10 | מאת: אלה

שלום רב, אני מטופלת באטרוקסין מאז שנת 93 (אחרי כריתה מוחלטת של בלוטת התריס).. לפני חודש החליפו לי את התרופה- במקום - eltroxin התחלתי ליטול euthyroxю בין השאר משום שכאבו לי השרירים של הרגלים- ברכים וירכיים .בימים האחרונים אני חשה כאבים עזים גם בכל הרגלים ויש תחושה של חום עז. האם יש קשר בין זה לבין נטילת התרופות החדשות? מה כדאי לעשות?

שלום רב יש צורך לרר את התלונות שלך מומלץ בדיקה רפואית אצל רופא משפחה בתחילה ובהתאם לממצאים בבדיקה להמשיך בבירור בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים